Henrik Lundqvist om Frölundas nya klubbmärke: ”Kommer ta tid att vänja sig”

Reaktionerna har varit många sedan Frölunda på onsdagen presenterade sitt nya klubbmärke. Nu kommenterar Henrik Lundqvist saken.
– Det kommer att ta tid att vänja sig, säger han.

ANNONS
|

På onsdagen presenterade Frölunda sitt nya klubbmärke och reaktionerna lät inte vänta på sig. Från supporterled har tongångarna varit övervägande negativa.

LÄS MER:Frölundas fans rasar efter presentationen av nya loggan

Lagkapten Joel Lundqvist sa efter att loggan presenterades:

– Jag tycker den är spännande och det är något nytt, ett nytänk framåt. Så den känns verkligen spännande för framtiden.

LÄS MER:Frölunda om massiva kritiken och anklagelserna om plagiat

Nu har även Joels bror, målvaktsikonen Henrik Lundqvist, med ett förflutet i Frölunda kommenterat den nya loggan.

– Alltså ... jag har alltid gillat den här gamla loggan från 80-talet. Det var ju den jag växte upp med och det var min första tröja. Göteborg-84. Så är det ... jag hade en liten förhoppning om att man skulle gå tillbaka till den. Sen vet jag inte vad som styr med rättigheter eller vad som kändes rätt. Samtidigt kanske man ville ha något nytt och fräscht. Jag tror alltid när du byter logga att det kommer ta tid för alla att vänja sig och skapa nya minnen med den här nya, säger han och fortsätter:

ANNONS

– Man får vänja sig lite tror jag ... jag trodde att man skulle gå mer åt det gamla hållet men det blev något annat. Om något år har man vant sig och då kommer det att kännas bra.

Vilket betyg ger du loggan? Hur många fyrar?

– Äh ... (lång tystnad) tre!

Det är ändå godkänt?

– Det är mitt ... det är Frölunda! Någonstans är det ... jag vet inte ... det är svårt att förklara. Det är ändå Frölunda och jag har svårt att ... det kommer att kännas bra. Så säger jag.

LÄS MER:Lyssna på klubbens supportrar – eller avgå, Mats Grauers

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS