"Henke" blir Onsalabo – har köpt strandvilla

ANNONS
|

Vad sägs om att springa på Henrik Lundqvist vid frysdisken i matbutiken? Eller kanske vid schampohyllan? Det kan snart bli verklighet för de boende i Onsala. Det varNorra Halland som först rapporterade att den 32-åriga världsstjärnan köpt ett hus på Röda Holmen för drygt två veckor sedan.

Det rör sig om en femrumsvilla på Malövägen med ett inköpspris på 7,85 miljoner kronor.Huset, som byggdes år 2000, har pool och ligger ett slagskott från havet. Boarean är på 150 m² och tomtstorleken är 1 470 m².

På twitter annonserade Lundqvist natten till fredagen att han är på väg till Sverige. Kanske för att premiärresidera i sitt nya hus?

ANNONS

I samma veva som husköpet ägde rum lade stjärnan även ut sitt penthouse i det centrala området Hells Kitchen på Manhattan i New York till försäljning,trots att han i slutet av 2013 tecknade nytt sjuårskontrakt med Rangers. Någon permanent flytt till Sverige lär det dock inte vara tal om – Lundqvist har aldrig hymlat med att han gärna avslutar karriären i Rangers och är inte heller främmande för att stanna i stadenännu längre.

ANNONS