Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Johan Mattsson kommer att få mota puckar avlossade från Brynässpelare i SHL-premiären i höst. Bild: MICHAEL ERICHSEN
Johan Mattsson kommer att få mota puckar avlossade från Brynässpelare i SHL-premiären i höst. Bild: MICHAEL ERICHSEN

Här är Frölundas premiärmotståndare

Spelschemat för SHL-säsongen 2019/20 är offentliggjort. Då står det också klart vilka de regerande svenska mästarna får inleda mot i sin resa mot att försöka försvara guldet. Det kan bland annat bli ett möte med en av årets guldbackar.

Lördag den 14 september klockan 15.15 på hemmaplan i Scandinavium med Brynäs som motståndare. Det blir Frölundas första SHL-match den kommande säsongen. Spelschemat är nu offentliggjort i sin helhet på ligans hemsida, om än med reservation för eventuella ändringar. Det innebär alltså att Jonathan Sigalet, om flyttryktena till Brynäs stämmer, kommer att ställas mot sin tidigare klubb direkt.

Förra säsongen spelades drygt hälften av SHL-omgångarna med samtliga lag i spel. Det här året är 38 av de 52 omgångarna fulla och det är i vanlig ordning huvudsakligen tisdagar, torsdagar och lördagar som är matchdagar. De sista nio omgångarna kommer samtliga 14 lag att spela match på samma dag och grundserien avslutas den 12 mars. Där väntar en repris på årets SM-final då Frölunda gästas av Djurgården i omgång 52.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.