Grauers stora lycka: "Allt är som det ska vara!"

Ännu en gång är Frölunda CHL-mästare, detta efter att man slagit Sparta Prag med 4-3 efter förlängning. En av alla lyckliga i Frölundaborg var klubbens ordförande. – Det jag gillar mest är att en stark insats leder till seger, säger Mats Grauers.

ANNONS
|

Frölunda fortsätter att skörda framgångar på flera fronter.Finalen mot Sparta Prag var klubbens tredje raka. Segern innebar att man försvarade sin titel, något som fick taket att lyfta i Frölundaborg.

En av alla som jublade när Nicklas Lasu sköt det avgörande målet var klubbens ordförande Mats Grauers.

– Det är så fantastiskt att vår organisation med alla som jobbar så hårt får denna belöningen tillsammans, det glädjer mig nästan mest, säger han och fortsätter:

– Det jag gillarmest är att en stark insats leder till seger, då är allt som det ska vara enligt mig.

De flesta minns nog fjolårssäsongen som blev ett rejält guldregn över indianerna som följde upp sin CHL-titel med ett SM-guld. Mats Grauers ser gärna att historien upprepar sig.

ANNONS

–Det önskar nog alla! Men arbetet med framtiden blir enklare när man fått detta som ett kvitto.

Han fortsätter:

– Vi hade ett otroligt bra lag förra året och försvarade en titel, något som är bland detsvåraste man kan göra. Jag hoppas detta blir en boost och attdetta ska bära laget väldigt långt.

Hur viktigt är denna segern för CHL i Sverige?

– Jag tror isen är bruten i Göteborg,nu hoppas jag att det smittar i resten av Sverige.De fansen som var här och såg denna fantastiska match kommer älska CHL.

ANNONS