GP sände direkt från finaluppladdningen på Valand

Frölunda gästar tjeckiska Mountfield i jakt på klubbens fjärde CHL-titel. GP sände direkt från Valand där fansen laddar upp inför matchen.

ANNONS
|

Frölunda begav sig till Tjeckien för spela CHL-final mot Mountfield – och säkra klubbens totalt fjärde CHL-titel bärgad.

Även hel den del fans begav sig till Hradec Králové, Tjeckien för att se finalen. Men långt från alla.

Omkring 300 Frölundafans höll sig i Göteborg, närmare bestäm på Valand. Där man kunde se matchen på storbildsskärm, äta gott och ha sällskap med likasinnade.

Carina Engström hade tagit sig till restaurangen för att heja fram sitt lag framför storbildsskärmen. Hon var nervös – men också förberedd.

– Jag har folieperuker i guld, men de visar vi inte förrän slutsignalen. De har jag gömt i en påse, säger hon till GP som direktsände inför matchen.

ANNONS

Frölunda har varit tydliga. Man vill vinna allt man ställer upp i. Även CHL-finalen, som har haft svårt att få fäste hos den svenska publiken.

– De har helt fel, den här turneringen betyder väldigt mycket. Det här underbart.

Vad är det som är underbart?

– Att vi kommer att vinna, såklart.

Och blir det en seger, ja då kommer det bli livat på Valand – det försäkrar Carina.

– Då är vi lediga allihopa, då festar vi ikväll. De har lovat att hålla uppe så länge vi dricker.

Vid seger kommer GP sända direkt från Valand direkt vid matchslut.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS