Frölundas match uppskjuten – Leksand sena på grund av strul med flygplanet

Frölundas match mot tabelljumbon Leksand under tisdagen startade första 19.30, en halvtimme senare än planerat. Anledningen var att Leksands flyg från Borlänge var försenat på grund av tekniska problem.

ANNONS
|

Under tisdagskvällen tog Frölunda emot SHL-jumbon Leksand i Scandinavium. Men matchen som var planerad att starta 19.00 kom inte igång på utsatt tid.

Under eftermiddagen meddelade Frölunda att nedsläpp sköts upp och skulle bli tidigast 19.30, detta då Leksands flygplan från Dala Airport i Borlänge till Landvetter och Göteborg var försenat på grund av det rådande ovädret.

Frölundas presschef Peter Kymmer meddelade dock senare att det var tekniska problem med planet som gjorde att Leksand inte lyft i tid mot Göteborg.

Spelarna och ledarna i Leksand satt på Dala Airport i väntan på att få lyfta mot Göteborg.

ANNONS

– Det är en del på planet som skulle bytas säger dom. Det var ett plan som skulle komma och hämta upp oss men fick åka till Arlanda för att byta en del, sa klubbens lagledaren Christer Siik i väntan på besked om när laget kunde lyfta.

Strax efter 16.45 kunde så laget lyfta mot Göteborg och strax efter 18.15 anlände Leksand till Scandinavium och Frölunda bekräftade att matchstart skulle bli 19.30.

Leksand vann matchen med 5-2.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS