Frölunda ger inte upp hoppet om Lasch och Printz

Frölunda bekräftar att åtta spelare lämnar. Men klubben har inte gett upp hoppet om David Printz och poängkungen Ryan Lasch.

ANNONS
|

Hockeysäsongen är avslutad i förtid till följd av coronaviruset och GP har tidigare rapporterat om att flera spelare ser ut att lämna Frölunda.

Nu bekräftar klubben att åtta spelar e inte kommer tillbaka efter semestern: Brandon Gormley, Rhett Rakhshani och Karl Stollery, Jacob Peterson, Jacob Moverare, Samuel Fagemo, Oliwer Fjellström och Arvid Söderblom.

– Samuel och Jacob (Moverare) skall till NHL och Los Angeles Kings och vi önskar bägge stort lycka till. Jacob har haft en fantastisk utveckling hos oss och Samuel har varit något av en succé, säger sportchef Fredrik Sjöström till klubbens hemsida.

LÄS MER:Så här ser Frölunda ut – till hösten

Hoppet om Lasch lever

Klubben skriver dock att man för fortsatta samtal med Ryan Lasch och David Printz.

ANNONS

Lasch sa dock till GP tidigare i veckan:

– Jag tror att både jag och Frölunda har insett att det leder till att vi går skilda vägar.

Att han lämnar är alltså ingen högoddsare men för vilken klubb är inte klart, även om schweiziska HC Davos är ett alternativ.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS