Frölunda förlänger med Fredrik Sjöström

Fredrik Sjöström blir kvar som sportchef i Frölunda. Klubben meddelar nu att kontraktet är förlängt med tre år.
– Vi kan inte ha en bättre sportchef, säger klubbdirektör Christian Lechtaler.

ANNONS
|

Beskedet kommer knappast som någon större chock, men precis som för spelare behöver även sportchefer förlänga sina kontrakt.

Eftersom Fredrik Sjöströms kontrakt var på väg att gå ut så fick parterna sätta sig ner vid förhandlingsbordet och under tisdagen var sportchefen tämligen lugn när GP frågade hur hans framtid såg ut.

– Det kommer ordna sig, svarade Sjöström.

Du kommer förlänga?

– Det finns stora möjligheter till detta.

Möjligheterna visade sig vara väldigt stora, för under onsdagen meddelade Frölunda att man valt att förlänga kontraktet ytterligare tre år.

– Kontinuitet är viktigt. Det tillsammans med Fredriks kompetens och kontaktnät gör detta enkelt för Frölunda. Vi kan inte ha en bättre sportchef. Vi är så klart glada över att kunna förlänga Fredriks kontrakt med ytterligare tre år, säger Frölundas klubbdirektör Christian Lechtaler.

ANNONS

Sjöström tog över 2016

Fredrik Sjöström har varit sportchef för Frölunda sedan januari 2016 – samma vår blev det SM-guld. Därefter har han byggt trupper som vunnit fyra CHL-titlar och ytterligare ett SM-guld.

Nu ser han fram emot att fortsätta jobbet i Göteborg.

– Jag är glad att jag fått fortsatt förtroende. Jag trivs bra med att vara en del av det här teamet

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS