Frölunda mot Växjö skjuts upp

Det är smittspridning i Växjö Lakers. Därför flyttas Frölundas möte med smålänningarna, som skulle spelats på söndag, framåt i tiden.

ANNONS
|

Under tisdagskvällen spelar Frölunda mot Oskarshamn. En match där lagkaptenen Joel Lundqvist är tillbaka i spel efter en tre veckors lång avstängning.

– Det är klart att det är jobbigt att vara vid sidan av. Det blir en frustration att jag vill vara med och en frustration när resultaten eller spelet inte går som vi vill! Det är utmanande, men samtidigt får jag försöka att komma in med energi och pusha gänget som kör.

Men Lundqvist och Frölunda hinner knappt få upp matchpuls denna gången. Eller ja, det blir bara en match i alla fall. På söndag skulle Frölunda ha spelat hemma mot Växjö. Men så blir inte fallet. Lakers har fortsatt smittspridning i laget vilket gör att mötet flyttas fram till den 31 mars.

ANNONS

”Växjö har tidigare fått flytta fram matcher på grund av smitta inom laget. Nu skjuts även lagets tre kommande matcher fram. Detta påverkar matcher mot Malmö, Frölunda samt Rögle. Växjös matcher mot Frölunda och Rögle har fått nya speldatum. Nytt datum för matchen mellan Malmö och Växjö kommuniceras inom kort. Fem matcher som flyttas fram har nu fått nya datum, dessutom ändras datum för fyra ytterligare matcher.”, skriver SHL på sin hemsida.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS