Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

"Foppa" lämnar Modo: Ska hjälpa till även i framtiden

Peter Forsberg har sagt upp sig från sitt jobb som assisterande general manager. Det efter att klubben fått lämna SHL efter kvalförlusten. – Bara för att jag inte är GM längre innebär inte det att jag inte kommer att försöka hjälpa till, säger han till Örnsköldsviks Allehanda

En riktigt förbannad Forsberg kastade ett matchprogram i samband med att Leksand kvitterade till 3-3 i den avgörande kvalmatchen till SHL.

Leksand vann till slut den dramatiska matchen och Modo tvingas lämna SHL. Dessutom har nu klubbikonen Peter Forsberg sagt upp sig som assisterande general manager enligt Örnsköldsviks Allehanda.

Men det beslutet hängde inte på förlusten mot Leksand utan meddelades till klubbledningen för drygt två månader sedan.

– Det var ju inte så att jag hoppade av mitt under säsongen. Efter fem säsonger känner jag att tiden inte räcker till, helt enkelt, säger han till Örnsköldsviks allehanda.

Samtidigt gör han klart att han ändå ser Modo som en SHL-klubb och är beredd att fortsätta jobba för klubben.

– Bara för att jag inte är GM längre innebär inte det att jag inte kommer att försöka hjälpa till. Jag ska göra vad jag kan. De två sista säsongerna var jobbiga, men före det blev det i alla fall två slutspel och ett play in, säger han till tidningen.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.