Fagemo om familjens stöd: "Betyder väldigt mycket"

Samuel Fagemo, 19, drömmer om spel i NHL men vet inte om han närmat sig eller inte. I jakten på barndomsdrömmen bor han fortfarande hemma hos familjen i Onsala.
– Familjen betyder väldigt mycket för mig, säger han i podden "Fjärde Perioden".

ANNONS
|

Han drömmer om en plats i NHL hos Los Angeles Kings. För Samuel Fagemo är det den här säsongen som ska visa om han har där att göra eller om det blir fortsatt spel i Sverige i jakten på spel i världens bästa liga.

När Samuel Fagemo gästar Fjärde Perioden blir det en hel del snack om jakten på NHL, sin kärlek till Frölunda och hur han ser på sin framtid i klubben. Det pratas även om press och om stödet från familjen då 19-åringen fortfarande bor hemma hos familjen i Onsala.

– Familjen betyder väldigt mycket för mig. De har alltid velat att jag lyckas, säger han i podden.

ANNONS

Fakta: Fjärde perioden

Göteborgs-Postens hockeypodcast med fokus på Frölunda HC.

Fjärde perioden finns där poddar finns. Sök på Fjärde perioden i din spelare eller följ länkarna nedan:

Fjärde perioden på Spotify

Fjärde perioden på Apple Podcasts

Fjärde perioden på Google Podcasts

Fjärde perioden på Acast

Fjärde perioden på GP.se

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS