Adam Alsing dog, 51 år gammal i sviterna av covid-19. Nu sörjs han av favoritlaget Färjestads BK.
Adam Alsing dog, 51 år gammal i sviterna av covid-19. Nu sörjs han av favoritlaget Färjestads BK. Bild: Henrik Montgomery/TT

Färjestads BK sörjer Adam Alsing

Adam Alsing sörjs av många. Bland annat SHL-klubben Färjestads BK, SHL-klubben som programledaren höll varmt om hjärtat. "Du höll alltid vår fana högt", skriver klubben på Twitter.

ANNONS
|

Adam Alsing har dött, 51 år gammal, i sviterna av covid-19. Det meddelade tv- och radioprofilens anhöriga Discovery Networks under onsdagen.

Anhöriga, kollegor och nära vänner sörjer det tragiska beskedet.

"Jag älskar dig. Är helt förkrossad. Tack för allt du gett mig Adam. Jag kan inte förstå eller ta in. Jag tänker på dig och din familj varje sekund", skriver Vanessa Falk, som hade den populära podden Adam och kompani tillsammans med Adam Alsing och Daniel Breitholtz, på Instagram.

LÄS MER: Adam Alsing har dött i sviterna av covid-19

Sörjs av SHL-klubben

Genom hela sin karriär som programledare har Adam Alsing, som föddes i Karlstad, varit öppen med sitt stora sportintresse och sin kärlek till SHL-klubben Färjestads BK.

ANNONS

Efter beskedet om att en av deras mest hängivna supportrar dött sörjde Karlstadklubben Adam Alsing.

"Det är med stor sorg i hjärtat vi idag mottagit nyheten om att Adam Alsing inte längre finns bland oss. Adam, du höll alltid vår fana högt och har varit en fin ambassadör för FBK var du än varit. Våra tankar går till dina nära och kära.", skriver Färjestad på Twitter.

Adam Alsing var god vän med Håkan Loob, Färjestads-legendaren berättar hur deras vägar korsades i Karlstad.

– Han var barnvakt åt mina barn när han var 15, 16, 17 år gammal och vi kände varandra väl. Men jag vill egentligen inte kommentera det här mer. Jag är alldeles chockad, säger han till SVT Nyheter Värmland.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS