Expertens ilska efter bilderna: "Gillar inte det jag ser"

C More-experten Sanny Lindström röt till rejält mot de svenska spelarna efter förlusten mot Ryssland. Detta då ingen klappade om syndabocken Rasmus Dahlin. – Dahlin är helt förkrossad och det är ingen som åker och klappar om honom. Jag gillar inte det jag ser, säger Lindström i C More.

ANNONS
|

Bronsmatchen mellan Sverige och Ryssland gick till förlängning. Väl där var Ryssland starkare och kunde avgöra genom Denis Guryanov efter att Rasmus Dahlin slarvat och tappat pucken.

Supertalangen från Frölunda blev stor syndabock för Sverige men såg ut att få klara sig själv på isen efter jättemissen. Något som fick C More-experten Sanny Lindström att ryta till rejält.

– Jag gillar inte det jag ser. Det är ingen som åker och klappar om Rasmus Dahlin. Han är helt förkrossad. Det är ett misstag, det är ett missförstånd och små marginaler mellan honom och Nylander. Men ingen klappar om honom. Man vinner och förlorar som ett lag, speciellt när det handlar om en 16-årig kille, säger Lindström i C Mores sändning.

ANNONS

Lite senare berättar lagkaptenen Joel Eriksson-Ek att spelarna klappade om Dahlin i omklädningsrummet efter matchen.

– Det är klart att vi kanske borde ha gjort det, men det var många som gjorde det efteråt i omklädningsrummet, säger han till Expressen.

ANNONS