1/3

Evander Kane och Robin Lehner utmanar Youtubestjärna i fight

Jake Paul knockade NBA-spelaren Nate Robinson i helgen.
Nu utmanas Youtubestjärnan av NHL-stjärnorna Evander Kane och Robin Lehner.
”Jag skulle förstöra dig”, skriver Kane på Twitter.

Det hela grundar sig i en uppmärksammad boxningsmatch som ägde rum i helgen. Youtubestjärnan Jake Paul gjorde upp med NBA-spelaren Nate Robinson i en förmatch inför Mike Tysons comeback-fight mot Roy Jones JR.

Tysons fight slutade oavgjort, men Jake Paul knockade Robinson i andra rundan och efter matchen var självförtroendet på topp.

LÄS MER: Tyson dominant i nostalgisk comeback

I helgen knockade Jake Paul NBA-spelaren Nate Robinson. Bild: Joe Scarnici
I helgen knockade Jake Paul NBA-spelaren Nate Robinson. Bild: Joe Scarnici

På Twitter utmanade Paul MMA-stjärnan Conor McGregor.

” Jag menar vilken fighter med så här stor plattform utmanar McGregor? DET KOMMER HÄNDA. NI ALLA KOMMER FÅ SE”, skrev han på

Huruvida McGregor nappar och väljer att gå en match med stjärnan, som har över 20 miljoner prenumeranter på Youtube, återstår att se.

Men om irländaren nekar, ja då finns det andra som står på kö.

Utmanas av NHL-stjärnorna

NHL-svensken Robin Lehner, som fostrades i Frölunda, svarade med ett ”I would **** (”fuck” reds.anm) you up” på Pauls tweet. Ungefärligt översatt till ”Jag skulle krossa dig”.

Robin Lehner är ökänd för sitt temperament på isen och trots att han står mellan stolparna har han skaffat sig ett rykte i ligan som en spelare man inte jävlas med.

Lehner är dock inte ensam om att vilja slåss med Jake Paul. Även San José Sharks stjärnforward Evander Kane har visat sitt intresse för att gå en fight.

”Jag skulle förstöra dig. Lätt att slå mindre killar utan någon erfarenhet. Augusti 2021 Vegas. Vi kan se om du verkligen gillar action. #Dittdrag”, skrev han på Twitter.

Evander Kane är knappast känd för backa för en fight på isen. Här i slagsmål med New York Islanders Anders Lee. Bild: Jeff Chiu
Evander Kane är knappast känd för backa för en fight på isen. Här i slagsmål med New York Islanders Anders Lee. Bild: Jeff Chiu

Känd för att spela tufft

Evander Kane är främst en målskytt ute på isen, men har gjort sig känd som en hårdför spelare med.

De två senaste säsongerna hade han 122, respektive 153, utvisningsminuter. Han har även kastat handskarna ute på isen vid flertalet tillfällen.

Av allt att döma så var utmaningen inte heller ett skämt.

”Väntar på svar, Jake Paul”, skrev Kane på Twitter nyligen.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.