Efter skadan – Frölunda öppnar för värvningar

Efter skadan på Carl Grundström öppnar nu Frölunda upp för fler värvningar.… – Om han är borta länge så kommer vi behöva göra något, säger sportchefen Fredrik Sjöström.

ANNONS
|

Det var rejält med manfall för Roger Rönnberg och Frölunda under måndagen. På det sista träningspasset inför bortamötet med Malmö saknades åtta spelare.

Sedan tidigare är Sean Bergenheim och Pathrik Westerholm långtidsskadade efter en hjärnskakning och en knäoperation. Under måndagen blev det även klart att Carl Grundström behövs opereras för sin knäskada.

Knäskada har även backen Mattias Nörstebö som är några veckor bort, Kristoffer Gunnarsson har problem med ljumskarna, Oliwer Fjellström har en stukad fot, Ryan Lasch har varit sjuk och Joel Lundqvist har en mindre skada på överkroppen. En situation som är minst sagt ovan för Roger Rönnberg som inte varit med om något liknande sedan han kom till Frölunda.

ANNONS

"Helst vill vi ju ha en frisk Grundström"

Efter att Carl Grundström nu åkt på sin knäskada och tvingats lägga sig på operationsbordet så öppnar nu sportchefen Fredrik Sjöström för att värva i framtiden.

– Det är väl dumt att spekulera innan vi vet något. Om det är korttid som han är borta så kommer vi inte att göra något men om han är borta en längre tid så kommer vi behöva göra något. Men vi får vänta och se vilket besked vi får efter operationen, säger Sjöström och fortsätter.

– Helst vill vi ju ha en frisk Grundström, det är han vi vill ha.

ANNONS