Boston Bruins David Pastrnak på läktaren under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Södertälje och Modo den 13 november 2020 i Södertälje.
Boston Bruins David Pastrnak på läktaren under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Södertälje och Modo den 13 november 2020 i Södertälje. Bild: JESPER ZERMAN

David Pastrnak i sorg efter sonens tidiga bortgång

Boston Bruins stjärnan och svenska partnern Rebecca Rohlsson är i djup sorg Parets nyfödda son Viggo har gått bort endast sex dagar gammal. ”Du kommer vara älskad dig för alltid”, skriver NHL-stjärnan på Instagram.

ANNONS
|

Den tjeckiske NHL-stjärnan David Pastrnak valdes av Boston Bruins i förstarundan 2014 och 2017 blev han den yngsta i organisationens historia att göra över 30 mål under grundserien.

Den 25-åriga forwardsstjärnan lever även sen tid tillbaka med sin svenska partner Rebecca Rohlsson och tidigare i år meddelade paret att de väntade deras första barn.

Men paret hann bara vara föräldrar i en dryg vecka.

Sonen Viggo föddes den 17 juni men nu meddelar stjärnan att sonen gått bort endast sex dagar gammal på sin Instagram.

”Vi har en ängel som vakar över oss, och vi kallar honom vår son. Du kommer för alltid att vara älskad. Var vänlig att respektera vårt privatliv när vi går igenom de här svåra tiden ”, skriver David Pastrnak i inlägget.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS