David Pastrňák dök upp i Cmores sändning – som reporter

Till vardags är David Pastrňák dominant högerforward i NHL och Boston Bruins. Men när Södertälje tog emot Modo i Hockeyallsvenskan så hoppade stjärnan in som reporter för en snabb intervju i C Mores sändning.
– Jag vill göra en intervju med dig. Tjena gubben, inledde Pastrňák med innan han ställde ett par snabba frågor om matchens inledning.

ANNONS
|

Det var inte av någon slump som NHL-stjärnan David Pastrňák var på plats när Södertälje tog emot Modo på Scaniarinken.

Som 17-åring slog han själv igenom i Södertälje, när han säsongen 2013/2014 gjorde 26 poäng på 32 matcher.

Prestationerna på isen i Södertälje ledde till att han draftades av Boston Bruins, där han under de senaste tre säsongerna växt ut till en av de mest framgångsrika spelarna i NHL.

David Pastrňák under matchen i hockeyallsvenskan mellan Malmö Redhawks och Södertälje den 16 november 2013 i Malmö.
David Pastrňák under matchen i hockeyallsvenskan mellan Malmö Redhawks och Södertälje den 16 november 2013 i Malmö. Bild: NILS JAKOBSSON

På fredagen var han på besök i sin gamla hemmaarena, och såg då till att bjuda tv-publiken på lite fredagsgodis när han extraknäckte som hockeyreporter.

Med en charmig brytning inledde han intervjun med Södertäljes Lucas Carlsson på svenska innan han fortsatte på engelska.

ANNONS

– Jag vill göra en intervju med dig. Tjena gubben, inledde Pastrňák med innan han ställde ett par snabba frågor om matchens inledning.

Stjärnan ägnade även en stund innan mikrofonkuppen till att förklara sin närvaro och vistelse i Sverige.

– Min flickvän är svensk så jag har spenderat ganska mycket tid i Sverige, i stort sett varje år när det inte är säsong. Det är ett bra sätt att komma ikapp gamla vänner i Södertälje. Sverige har en stor plats i mitt hjärta, sade han till C More.

Pastrňák, som nyligen genomgick en höftoperation och fick se sitt Södertälje vinna med 6-1, talade också om det osäkra läget i NHL.

– Ingen vet något om jag ska vara ärlig. De håller oss i mörkret. Ingen vet när det kommer börja. För mig som håller på att återhämta mig från en operation – ju längre de väntar, desto bättre.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS