Dahlins första mål för Buffalo

Rasmus Dahlin fick avsluta försäsongen i Buffalo med både ett mål, en assist och att bli utsedd till en av matchens tre stjärnor.

ANNONS
|

Målet i 5–4-segern mot New York Islanders i nattens försäsongsfinal var Dahlins första i en "riktig" match i sin nya klubb. Tidigare har han gjort mål i en så kallad rookie-match.

– Jag har lärt mig så mycket under träningsmatcherna, både hur vårt eget lag och hur motståndarna spelar, sade den 19-årige backstjärnan från Lidköping till Canadian Press efter matchen, enligt Expressen.

Rasmus Dahlin gick som etta i NHL-draften i somras när han valdes av Buffalo. Under förra säsongen spelade han för Frölunda gjorde sju mål och 13 assist på 41 SHL-matcher. Han ingick dessutom i den svenska OS-truppen.

ANNONS

– Det har varit en suverän försäsong, jag har lärt mig så mycket, säger Dahlin enligt Aftonbladet.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS