Carlsson trivs: "Vi har en bra känsla i vår kedja"

Patrik Carlsson stod för dubbla poäng och imponerade stort mot Luleå. Då valde han att hylla kedjekompisarna. – Vi har en väldigt bra känsla i vår kedja, säger han till GP.

ANNONS
|

Robin Figren, Carl Grundström och Patrik Carlsson hittar varandra allt bättre. I 4-0-segern mot Frölunda klev kedjan än en gång fram.

– Det mesta hände runt Figren, Carlsson och Grundström, berömde tränare Roger Rönnberg efter matchen.

Och det var den formstarka linan som var regissörer bakom Frölundas första mål i matchen. Carl Grundström passade fram Patrik Carlsson, som med ett vasst direktskott vispade upp 1-0. Otagbart för Joel Lassinantti i Luleå-kassen.

– Riktigt bra lir, fin framspelning av Grundström och "Figge" stod perfekt och skymde, fint samarbete, säger målskytten.

29-åringen kunde inte låta bli att hålla med om tränarens berömmande ord.

ANNONS

– Det kändes riktigt bra i kväll. Vi fick sätta dit två puckar också, det var skönt.

Vid 3-0 var det ombytta roller.Då lättade Carlsson fram pucken till Grundström som tryckte dit sitt elfte mål för säsongen. Och det fanns bud på fler mål för trion. I den andra perioden brände Robin Figren ett friläge.

– Det är kul att vi gör poäng, men så länge vi vinner matcher är jag nöjd, säger Carlsson som inför förra säsongen anslöt från HV 71.

Hur känns egna formen, är den stegrande?

– Absolut, den känns bra, även om jag tycker att det har känts bra hela hösten.

ANNONS