Carlsson hittar målet – igen och igen

Två mål och ett assist från Patrik Carlsson – alla i numerärt överläge.
– Skönt, säger Frölundas matchhjälte.

ANNONS
|

Han lämnade Finland efter bara en säsong – och med två mål mot Kometa Brno i Tjeckien har centern kommit upp i tvåsiffrigt målmässigt den här säsongen. Åtta i SHL, två i CHL den här kvällen.

– Skönt! Alla är i powerplay också. Jag tycker att vi hade bra powerplay, hittar bra spel – så det är skönt att se dem gå in, säger Carlsson efteråt.

LÄS MER:Frölunda mot semifinal i CHL – Lasch borta?

Annars startade Brno bra i matchen, pressade Frölunda stundtals.

– Jag tycker nästan vi strulade till det för oss själva ett tag. Men vi krigar oss in i det. Jag tycker att vi växer in i det. Både powerplay och boxplay är jäkligt bra. Det gör att vi vinner matchen till slut, analyserar Carlsson.

ANNONS

Han ser också en förbättringspunkt inför returen i Frölundaborg på tisdag.

– Fem mot fem kommer vi att behöva göra det bättre än vad vi gjorde i den här matchen. Det är det vi får ta med oss. Sedan får vi gärna bibehålla powerplay och boxplay, tipsar Patrik Carlsson.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS