Buffalo Sabres stänger av Patrik Berglund på obestämd framtid

Patrik Berglund, 30, har hamnat i blåsväder. Under lördagen meddelade Buffalo Sabres att klubben stänger av svensken på obestämd tid.

ANNONS
|

Berglund spelade i St Louis Blues under tio säsonger innan klubben valde att byta bort honom till Buffalo Sabres inför säsongen.

Men han har långt från fått en bra start i den nya klubben. För det mesta har han fått spela i antingen tredje- eller fjärdekedjan och en skada i november höll Västeråssonen borta från isen.

Totalt har det blivit 23 matcher och endast fyra poäng i Buffalo, nu har det dessutom börjat storma ordentligt kring 30-åringen.

Avstängd på obestämd tid

Berglund har varit petad de två senaste matcherna och till en början löd rapporten att det berodde på sjukdom.

ANNONS

Men under lördagseftermiddagen, svensk tid, meddelade Buffalo Sabres på sin hemsida att klubben valt att stänga av svensken på obestämd framtid. Detta av disciplinära skäl.

"För närvarande kommer ingen mer information eller kommentar ges”, skriver klubben.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS