Beskedet: Frölundastjärnan anmäls efter matchstraffet

Rhett Rahkshani fick matchstraff när Frölunda förlorade mot Leksand. Nu har stjärnspelaren anmälts till disciplinnämnden.

ANNONS
|

Det var i den andra perioden mellan Frölunda och Leksand som hemmalagets Rhett Rahkshani gick in i en situation med gästernas Jonas Ahnelöv.

Rahkshani kom in högt med armbågen och handsken som träffade Ahnelöv i ansiktet och Leksandspelaren gick i isen.

– Jag vet att Jonas Ahnelöv inte lägger sig frivilligt. Jag får nog titta på den i lugn och ro och se hur den såg ut. Jag har inte sett mer än en reprisbild, sa Frölundatränaren Roger Rönnberg till GP efter matchen och fortsatte:

– Vi ska inte sätta oss i situationen att vi ens riskerar att ta en sådant utvisning. Vi vinner troligtvis matchen om vi inte tar den.

ANNONS

Frölundastjärnan som gjorde comeback i matchen efter skadefrånvaro fick matchstraff för händelsen och nu står det klart att han riskerar ytterligare avstängning.

Rhett Rahkshani har nämligen anmälts till SHL:s disciplinnämnd som ska granska situationen ytterligare och därefter komma med en dom.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS