Berusad kvinna hittades på Valerij Nitjusjkins hotellrum

Valerij Nitjusjkin har endast spelat två slutspelsmatcher med sitt Colorado Avalanche.
Nu rapporterar Denver Post att en kvinna, så berusad att lagläkare ringde efter ambulans, hittats på NHL-stjärnans hotellrum.

ANNONS
|

Stanley Cup-slutspelets första runda börjar närma sig sitt slut och för Colorado Avalanche återstår en sjunde avgörande match mot Seattle Kraken.

I den matchen kommer man att spela utan den ryske storstjärnan Valerij Nitjusjkin som endast har spelat två av lagets sex slutspelsmatcher.

Det har varit oklart exakt varför Nitjusjkin har saknats och till en början menade laget att det var på grund av skada. Kort därefter förklarade lagets tränare Jared Bednar att ”personliga skäl” har hållit ryssen borta från laget.

Berusad kvinna på Nitjusjkins hotellrum

Nu kommer Denver Post med nya uppgifter kring Nitjusjkins frånvaro.

Den amerikanska lokaltidningen skriver att de har tagit del av polisrapporter som gör gällande att en berusad kvinna hittades på NHL-stjärnans hotellrum i Seattle, i samband med en bortamatch förra helgen.

ANNONS

Enligt polisrapporten ska kvinnan hittats när en lagläkare skulle kolla till Nitjusjkin. Läkaren då ansåg att hon var för berusad för att ta sig hem med taxi och valde därmed att ringa polisen, som i sin tur valde att ringa efter en ambulans.

Denver Post skriver att kvinnan är 28 år och ukrainskfödd ryss som sa ”Jag skulle aldrig ha kommit till USA. Någon har tagit mitt pass” till polisen.

Tidningen skriver att det inte finns några brottsmisstankar i nuläget.

Colorado Avalanches tränare fåordig

Efter segern mot Seattle, natten mot lördagen, fick Colorado Avalanches tränare Jared Bednar frågor om händelsen, men valde att inte kommentera.

– Jag kan inte kommentera det, svarade han på frågan om huruvida incidenten på hotellet har med Nitjusjkins frånvaro att göra eller ej.

Jared Bednar fortsatte:

– Jag har redan sagt att han saknas på grund av personliga skäl och när det är personliga skäl kommer jag inte kommentera det alls.

Bednar fick även frågan om det var lagets eller Nitjuskins val att lämna laget.

– Jag kommer inte gå in på det.

LÄS MER:Ryan Reynolds vill köpa Ottawa Senators – för tio miljarder

LÄS MER:Carolina och Dallas vidare i Stanley Cup

LÄS MER:Tre Kronors revansch – krossade Finland

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS