"Behöver sätta oss och titta på frågan"

Enligt Frölundas ordförande Mats Grauers kommer klubben att ha ett möte för att diskutera den bestraffning av juniorspelare som GP kunde avslöja i går. – Vi behöver sätta oss och titta på fråga, säger han till Sportbladet.

ANNONS
|

I går kunde GP avslöja att ett flertal juniorspelare i Frölunda stängs av eftersom de vägrat spela i A-laget för att kunna spela college-hockey i USA.

LÄS OCKSÅ:Frölunda sparkar och stänger av spelare

Det avslöjandet har fått Frölunda att agera. Ledningen kommer att sätta sig ner för att diskutera ärendet under fredagen.

–Vi behöver sätta oss och titta på frågan. Och jag vill inte föregå mötet vi har i morgon. Det här är inget enkelt beslut. Vad gör vi klubbar i framtiden om liknande situationer dyker upp? Hur kan vi hantera frågeställningen?, säger ordförande Mats Grauers till Sportbladet.

ANNONS

Hur beslutet att stänga av juniorspelarna har kommit till vill inte Grauers gå in på.

– Jag vill just nu inte svara på hur vi agerat och vad vi har beslutat. Men det som hittills har skrivits ger inte en riktig bild. Vi har inte talat i termerna att vi sparkar folk. Vad vi hittills har gjort är ett föreningsbeslut, men vi är inte klara än.

ANNONS