Bakala stöttas efter missen: "Sådant som händer"

Dan Bakala stod för en rejäl miss mot Karlskrona. Ett misstag som gjorde att Frölunda förlorade toppmötet. Efteråt stöttas han av lagkamraterna. – Det är bara att köra vidare, säger Joel Lundqvist.

ANNONS
|

Karlskrona sköt 15 skott på mål mot Frölunda – två av de gick i mål. För Dan Bakala som var tillbaka i kassen blev det svaga 86,67 i räddningsprocent. Den 28-åriga kanadensaren bjöd Karlskrona på segermålet efter en rejäl tavla. Från ingen vinkel alls slängde John Henrion iväg pucken mot mål – på något sätt lyckades Bakala få in pucken i egen målbur. Efter matchen stöttades han av lagkamraterna.

– Det är sådant som händer. Han gör många bra räddningar innan. Det är inget man pratar om, säger Henrik Tömmernes.

– Han räddar oss några byten innan och spelar bra. Han gör en bra match och det är bara att köra vidare, säger Joel Lundqvist.

ANNONS

– Jag såg inte riktigt hur den gick in. Men vi borde ha lyckats göra mer än ett mål. Det är dåligt av oss. Om det var slarvigt eller inte låter jag vara osagt, säger Nicklas Lasu.

Roger Rönnberg som gav Bakala chansen igen försvarade sin målvakt och jämförde lite med en viss Lundqvist.

– Det är en jättekonstig studs, det kan se billigt ut kanske. Men jag har sett ”Henke” Lundqvist göra likadana missar, säger Roger Rönnberg.

ANNONS