Artyom Ivanyuzhenkov misstänkt för mord i Moskva

KHL-spelaren Artyom Ivanyuzhenkov, 24, är en jagad man. Han är misstänkt för ett knivmord på en födelsedagsfest i Moskva och eftersöks nu av polis.

ANNONS
|

På festen knivhöggs en 23-årig man till döds, och vittnen såg hur den misstänkte mördaren flydde från platsen.

Nu rapporterar ryska Championat att den misstänkte är hockeyspelaren Artyom Ivanyuzhenkov, till vardags i KHL-laget Sotji.

Enligt nyhetssajten förs nu förhandlingar med den misstänktes familj för att denne ska överlämna sig själv till polisen.

En pikant detalj är att hans pappa är Boris Ivanyuzhenkov, som är vice ordförande i det ryska parlamentet och innehaft flera ordförandeposter såväl politiskt som inom sportvärlden.

Artyom Ivanyuzhenkov nekar anklagelserna och har lagt upp ett klipp där han hävdar att han absolut inte har mördat någon.

ANNONS

– Falska och fullständiga lögner flyger runt på nätet om att jag begått ett brott i Moskvaregionen på någon restaurang. Tro inte på obekräftad information. Jag är på träningsläger i Sotji för tredje dagen. Utredningen kommer att reda ut allting, säger han.

LÄS MER:Tjeckiske OS-stjärnan död – försvann mystiskt på ö

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS