Arena vattenskadad två veckor innan premiären

En storm tog sig över Edmonton och orsakade vattenläcka inne på Rogers Place i staden. Arenan som från den 1 augusti står som en av värdarna för Stanley Cup-slutspelet. Men inför premiären har arenan haft otur.

ANNONS
|

När det är dags för Stanley Cup-slutspel om två veckor kommer Edmonton och Toronto att stå som värdstäder. Edmonton Oilers kommer att få lov att spela på hemmais och inleder sitt slutspel mot Chicago Blackhawks inne på Rogers Place, om allt vill sig väl.

För natten mot fredag, svensk tid, råkade staden ut för en kraftig storm som resulterade i att vatten började välla in på delar i Rogers Place. I en video på Twitter syns stora mängder vatten ha tagit sig in i huvudentrén och i en kommentar på Twitter skriver arenans officiella konto på Twitter:

ANNONS

"Rogers Place har drabbats av en vattenskada i huvudentrén, tillsammans med några mindre läckor i andra delar av byggnaden".

Men trots att arenan har vattenskador och är delvis täckt av vatten på sina ställen, kommenterar de vidare på Twitter att de känner de sig lugna och att det i dagens läge inte kommer att påverka NHL-slutspelets början den 1 augusti.

"Vi utvärderar skadan och är för närvarande övertygade om att detta inte kommer hämma vår planering och våra förberedelser inför vårt värdskap. Mer information kommer när det finns tillgängligt".

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS