Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Är han nästa Frölunda-värvning?

Flera klubbar slåss om att värva Dennis Everberg. Enligt uppgift till Helsingborgs Dagblad är Frölunda ett av lagen som visat intresse.

Dennis Everberg vill lämna Nordamerika och flytta hem till Sverige nästa säsong. Everberg spelade denna säsongen i Colorado Avalanche i NHL och San Antonio Rampage i AHL.

– Vi har tackat nej till ett par bud från KHL och det är Sverige vi riktar in oss på. Det är självklart ett jättestort intresse för Dennis, en 24-åring som har spelat i NHL och vill komma hem är intressant för många klubbar, säger Everberg agent Martin Nilsson till Helsingborgs Dagblad.

Han bekräftar också att Rögle är en av klubbarna som det förs dialog med men att även andra klubbar finns med i diskussionen. Däremot vill han inte bekräfta tidningens uppgift att både Växjö och Frölunda visat intresse.

– Det får du ta med de enskilda klubbarna. Jag kan bara säga att det finns många föreningar som är intresserade, vilket man inte behöver vara en raketforskare för att räkna ut, säger Martin Nilsson till Helsingborgs Dagblad.

GP har sökt Frölunda som inte vill kommentera om klubben för diskussioner med Everberg eller inte.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.