Alexander Isak firar målet mot Atlético Madrid.
Alexander Isak firar målet mot Atlético Madrid. Bild: Manu Fernandez AP/TT

Isak stekhet mot Atlético Madrid

ANNONS

Alexander Isaks storform håller i sig. Den svenske anfallsstjärnan svarade för både mål och assist i 2–2-matchen mot Atlético Madrid.

22-årige Isak startade på topp tillsammans med norske Alexander Sørloth – och det nordiska samarbetat gav utdelning direkt. Redan i den sjunde minuten kunde Isak spela fram norrmannen som satte dit ledningsmålet.

I början av den andra halvleken utökade svensken ledningen med en frispark som ställde Atlético-målvakten Jan Oblak fullständigt. Målet var Isaks första i ligaspelet för säsongen.

Sedan kom det baskiska skönspelet av sig och Real Sociedad tappade greppet om segern.

Atlético Madrids Luis Suárez stångade in reduceringsmålet efter timmens spel och kort senare ordnade han fram en straff som han själv tog hand om och kvitterade på.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS