Real Sociedads Alexander Isak. Arkivbild.
Real Sociedads Alexander Isak. Arkivbild. Bild: Jose Breton/AP/TT

Isak bakom Real Sociedads mål

ANNONS

Real Sociedad lånar ut brasilianske anfallaren Willian José till Wolverhampton under resten av säsongen. Det innebär åtminstone tillfälligt minskad konkurrens om en plats i startelvan för svenske landslagsstjärnan Alexander Isak, som flera gånger har fått sitta på bänken när Willian José har fått starta.

I lördagskvällens ligamatch mot Real Betis visade Isak att han ska vara en startspelare. Han gjorde själv 1–0 i den 48:e minuten och spelade sedan fram Mikel Oyarzabel till 2–0 i den 57:e minuten.

Men Real Betis kom tillbaka och Sergio Canales och Joaquin svarade för två sena mål i den 86:e minuten och på tilläggstid som gjorde att matchen slutade oavgjort.

ANNONS

Snart väntas Real Sociedad göra klart med en ny anfallare, Sevillas Carlos Fernández.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS