Insättningskaos på ATG – inför superjackpott

Makalösa 100 miljoner kronor ligger i jackpotten under dagens V75. Då hade ATG drabbats av teknikproblem som gör att man inte kan sätta in pengar. "Vi beklagar detta och jobbar för fullt med att åtgärda felet", skriver man på sin hemsida.

ANNONS
|

Spelstoppet inför dagens V75 i Östersund närmade sig med stormsteg och i jackpotten låg på otroliga 100 miljoner kronor.

Men två timmar innan stoppet gick det inte att sätta in några pengar och lämna sin rad på ATG:s hemsida.

"För närvarande är det problem att sätta in pengar. Vi beklagar detta och jobbar för fullt med att åtgärda felet.", skrev ATG på sin hemsida och sociala medier.

Efter en halvtimme meddelade ATG att problemet var åtgärdat.

Haft stora problem tidigare

ATG har tidigare under året drabbats av tunga tekniska problem när stora pengar har legat i jackpotten. När det vankades multijackpott på V75 i mitten av april kunde inte användarna logga in, vilket ledde till att man sköt upp starten med två timmar.

ANNONS

LÄS ÄVEN: ATG kompenserar aktiva efter tekniskt haveri

Senare valde man att kompensera de aktiva för fördjörningen.

– Det blev en sen kväll för många på plats på Romme och det berodde på fel hos oss. Det vill vi be om ursäkt för. Vi vill, i samråd med ST (Svensk travsport), försöka att ge lite plåster på såren genom att skicka presentkort till de som var på plats, sa Nicklas Jonsson, chef för hästspelen på ATG, till tidningen Travronden.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS