Inhopparen Nyström räddade Varberg

|

Inbytt i 83:e minuten. Poängräddare på tilläggstid. Varbergs Peter Nyström hade ett minst sagt fint inhopp i 3–3-mötet hemma med ex-allsvenska Helsingborg i superettan.

Efter en tuff första halvlek – underläge med 0–3 – var det Varberg som styrde under de avslutande dryga 45 minuterna.

Inom loppet av tio minuter hade Elias Andersson och Joakim Lindner reducerat till 2–3, och i matchens sista anfall slog Peter Nyström till och kvitterade.

Nyströms fullträff innebar att Varberg tog säsongens första poäng. Helsingborg har fyra poäng på två matcher.

Efter en fin start – 1–0 efter 15 minuter – tappade Trelleborg och låg under med 1–2 efter den första halvleken hemma mot Falkenberg. Men Dino Islamovic, som träffade målramen tidigt i matchen, fick sin revansch, kvitterade till 2–2 och ordnade därmed en poäng.