Inhopparen Gyökeres avgjorde för St Pauli

Inhoppare i 68:e minuten – matchvinnare i 84:e. Viktor Gyökeres såg till att St Pauli tog full pott i hemmamötet med Nürnberg när den tyska andradivisionens återstartade efter coronaavbrottet.

ANNONS

Den svenske anfallaren tog några steg in från straffområdeskanten, drog till och såg sedan bollen sitta bakom målvakten Christian Mathenia.

– Det var skönt att vinna och att få göra mål. Det var en bra start på slutet av den här sista perioden av säsongen, säger han till TV4:s Fotbollskanalen.

Målet firade svensken med händerna bakom öronen – som för att höra publikens jubel. Publiken som inte var på plats.

– Det var speciellt att spela utan publik, men det kändes bra. Lite annorlunda, men man spelar fortfarande fotboll och vill vinna matchen och på det sättet var det likadant.

ANNONS

Den tidigare IFK Göteborg-spelaren Sebastian Ohlsson spelade hela matchen mot Nürnberg.

I nästa omgång för Gyökeres och Ohlssons St Pauli väntar ett bortamöte med Darmstadt.

Joakim Nilsson spelade från start när serieledande Arminia Bielefeld fick nöja sig med 1–1 hemma mot Osnabrück.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS