Arkivbild.
Arkivbild. Bild: JASMIN WALTER

Ingrid Landmark Tandrevold kollapsade mitt under tävling

Otäcka scener utspelade sig under skidskyttetävlingarna i tyska Oberhof. Ingrid Landmark Tandrevold kollapsade mitt under tävlingen.
– Hon fick köras med ambulans tillbaka till arenan här, säger norska landslagstränaren Sverre Waaler Kaas till NRK.

ANNONS
|

Det blev återigen en norsk succé under världscupsprinten i tyska Oberhof. Storstjärnan Tiril Eckhoff placerade sig återigen högst upp på pallen.

Men det fanns dock ett orosmoln som lade sordin på stämningen.

Eckhoffs landsman Ingrid Landmark Tandrevold fanns även hon med i toppen efter två skjutningar när otäcka scener utspelade sig.

Tandrevold, som låg på en niondeplats, försvann helt plötsligt från resultatlistorna och kunde senare ses liggandes utslagen i snön samtidigt som hon fick hjälp av ledare.

– Jag hoppas bara inte det är något allvarligt. Hon är en bra vän, så det är inte roligt att se. Det är aldrig kul när någon kollapsar, säger Eckhoff till NRK.

ANNONS

Fick köras med ambulans

Till den norska kanalen meddelar Norges skidskyttelandslag att det ska rört sig om en kollaps.

– Det har gått förhållandevis bra, och hon är i vallaboden och byter om nu. Hon fick köras med ambulans tillbaka till arenan här, men är just nu med fysioterapeut, säger landslagstränare Sverre Waaler Kaas till NRK.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS