Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Inga bud på Paulinho

Paulinho ser ut att stanna i Häcken. Vi har inte fått några erbjudande, säger sportchefen Sonny Karlsson.

Karlsson är noga med att påpeka att varken svenska eller utländska klubbar lämnat övergångsbud på brasilianaren Paulinho. Trots att det på olika hemsidor förekommit spekulationer efter att Karlsson citerats om att Paulinho kan vara på väg bort.

- Det stämmer inte. Jag fick en fråga om vad som händer med honom i ett längre perspektiv.

Karlsson tror snarare att den offensiva spelaren blir kvar på Hisingen.

- Vi har i dag inte fått några erbjudanden på någon av våra spelare. Med tanke på att övergångsfönstret stänger snart, i alla fall det svenska, så har jag svårt att tro att han går någonstans.

Karlsson vill att Paulinho stannar. I alla fall ett tag till. Att sälja till en annan svensk klubb är inget som känns aktuellt eller ens troligt. Övergångsperioden för svenska klubbar avslutas på fredag.

- Vår idé bygger ju på att utveckla spelare, och Paulinho blir bättre och bättre hela tiden. Men vi vill helst att han går utomlands, kanske redan i höst. Om det inte blir så kommer vi att försöka förlänga med honom och går inte det så får han spela ut sitt kontrakt. Det gör inget med tanke på hur mycket han gör för vårt lag och vår klubb.

Paulinhos kontrakt sträcker sig till december 2010.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Alexander Olausson guidar till den bästa sporten vid sidan av eliten. För att anmäla dig behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt. Anmäl dig här.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.