"Idag är en speciell dag och det trycker lite extra över bröstet"

Det är lite drygt ett halvår sedan Matilda Rapaport tragiskt avled efter en lavinolycka i Chile, idag skulle hon fyllt 31. Skidstjärnan Mattias Hargin reflekterar, i ett känslosamt blogginlägg, över sin bortgångna frus födelsedag.

ANNONS
|

Det var i somras som den tragiska nyheten kom att skidåkaren Matilda Rapaport omkommit efter en lavinolycka i Chile.

Rapaport var, sedan förra våren, gift med svenske alpinstjärnan Mattias Hargin som tidigare berättat om den stora sorgen efter hustruns bortgång.

LÄS OCKSÅ:Svensk skidprofil död efter lavinolycka

Med anledning av att Matilda skulle fylla 31 idag väljer Hargin att skriva ett känslofyllt blogginläggom dagens betydelse.

Idag är en speciell dag och det trycker lite extra över bröstet. Idag är Matildas födelsedag. Jag hade tänkt besöka graven idag, men tror jag gör det en dag senare i veckan som är lite finare och mysigare väder, för att kunna sitta där en stund”.

ANNONS

I sitt inlägg berättar Harginom hur han kunnat fokusera på tävlandet under perioder, men också hur julen varit extra jobbig utan Matilda.

"Under hösten och framåt julen hade jag perioder då vi träna, tävla som jag upplevde härliga dagar fyllda med energi men nästan uteslutande varje kväll grät jag. Inte för att jag mådde dåligt, vilket det låter när man skriver så, men jag tillät mig känna, reflektera och förhoppningsvis bearbeta på så sätt...”.

ANNONS