Hysén släpper bok: "Passar bra i sängkammaren"

Glenn Hysén, 57, släpper snart en ny bok med sina bästa tweets. Fotbollslegendaren vet redan var boken passar bäst. – Den kan man läsa på toan eller i sängkammaren, där passar den bra, säger han.

ANNONS
|

Han har redan två böcker på sitt cv, nu kommer nästa bok från Glenn Hysén ”Bäst of Glenn – tankar och tweets från internets goaste gubbe”.

– Det är en gubbe som skriver den men vi snackar varje dag nästan. Jag har fått läsa en del utdrag och har garvat som fan. Det är en jävligt rolig bok. Sen är det ju knappast någon Einstein eller raketforskning det handlar om. Boken kan man läsa på toan och ha de gött, eller i sängkammaren, säger Hysén.

Nobelpriset i litteratur fick Bob Dylan i år. Något som väckte stor uppmärksamhet. Blir nästa pristagare Glenn Hysén?

ANNONS

– Det tror jag knappast! Herregud, det här lär jag inte få något pris för. Jag borde dock ligga bra till för nobelpriset när det gäller dum i huvudet. Det är jag stolt över. Herregud, man måste ju ha kul.

Läser du själv böcker?

– Nja, det gör jag väldigt sällan. Senaste jag läste var den där trilogin med Stieg Larsson. Vad fasen hette de böckerna nu då? Det var något med damer eller var det kärringen brinner?

– Jag har ju sett filmerna …

Du kanske tänker på Millenium-serien?

– Just fan! Så var det.

Vad gillar du mest för typ av böcker?

– Det ska vara skräck! Gärna ett mord efter två sidor annars tappar jag intresset. Jag läste någon bok av han Stephen King där det var en hund, en Sankt-Bernhard som fick rabies. Han var och grävde i något jävla hål och träffade en kanin som bet honom i näsan och han blev helt galen.

Något svar på förfrågan till TV-profilen, Fredrik Wikingsson har han ännu inte fått om förordet. Filip och Fredrik har flera gånger i sitt program ”Breaking News” uppmärksammat Glenns tweets.

ANNONS

– Jag var ju med där och fick se en gubbe tatuera in en av mina tweets på vaden. Det var helt jävla sjukt ju! Vad fan är det som händer ju?

– Sen sjöng de en sång om något jag skrivit och det var levande ljus. Jag tycker mest det är kul att folk gillar det jag skriver och alla behöver lära sig att slappna av lite. Inte bekymra sig så mycket utan mer leva i nuet och ha de gött.

ANNONS