Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: MICHAEL ERICHSEN
Bild: MICHAEL ERICHSEN

Hysén opereras för knäskadan

Tobias Hysén har varit skadad under en längre period. In i det sista hoppades han att det skulle bli bra, men det blir det inte. Nu ska han opereras för sina problem.

– Jag har försökt gnugga på, men nivån jag hamnar på är inte värdigt mina lagkamrater, ledarna, fansen eller IFK Göteborg, säger Hysén i ett pressmeddelande.

Trots skadan i högerknät, menisken, har han försökt att träna normalt. Men det går inte längre. Nu är det klart för operation, och den blir av redan kommande torsdag.

– Jag är ledsen att jag inte kan köra på och hjälpa till i den tuffa situation vi befinner oss i. Jag kommer dock att göra allt jag kan för att stötta grabbarna från sidan. Nu handlar det om att gnugga rehab och försöka komma tillbaka så fort som möjligt, för att kunna hjälpa laget i slutfasen av säsongen. Tack för ert stöd.

Förhoppningsvis är han tillbaka redan efter sex veckor efter operationen och kan spela de sista matcherna i höst.

På sin Twitter skriver han:

"Tusen tack för alla lyckönskningar inför stundande operation! Givetvis väldigt besviken över att inte kunna hjälpa laget på planen, men detta är inte slutet! Jag ska tillbaka innan säsongen är slut".

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.