Hugh Grant.
Hugh Grant. Bild: Joel Ryan

Hugh Grant flyttade sin match – och vann i Båstad

För att undvika publikstormning flyttades Hugh Grants första match i tennis-SM i Båstad i hemlighet. En match som filmstjärnan vann.

ANNONS
|

Hollywoodstjärnan Hugh Grant är på plats i Båstad och deltar i tennis-SM. Under söndagen skulle hans första match spelas klockan 13:00.

Så blev det inte.

Matchen tidigarelades i hemlighet till klockan 08:00 för att komma undan en publikanstormning.

– Jag hade ju hellre spelat klockan 13 men det var ju samma för honom, säger Ferenc Kovacs, som stod för filmstjärnans motstånd, till Sydsvenskan.

”Högt tryck”

Den tidigare matchtiden kanske passade Hugh Grants spel bättre, för skådespelaren gick vinnande ur duellen efter setsiffrorna 6–3, 6–1.

Ferenc Kovac medger efter matchen att det var ytterst speciellt att bli lottad mot Hugh Grant.

ANNONS

– Nu känns det lite lättat faktiskt. För det har ju varit rätt så högt tryck från olika medier och tidningar som har hört av sig och vill prata. Nu vet man hur de känner sig, de som är kändisar, säger Kovacs.

Under måndagsmorgonen ska Hugh Grant spela den andra omgången av tennis-SM. Åtminstone säger schemat att det är så.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS