Dwight Howard fick tända segercigarren med Lakers tidigare i år. Nu går han vidare till Philadelphia.
Dwight Howard fick tända segercigarren med Lakers tidigare i år. Nu går han vidare till Philadelphia. Bild: Mark J. TerrillA/AP/TT

Howard twittrade mystiskt innan flytten

Basketstjärnan Dwight Howard meddelade på Twitter att han skulle stanna i mästarlaget Los Angeles Lakers. Nu flyttar basketstjärnan till Philadelphia.

ANNONS

Han har spelat i all star-laget åtta gånger, och har tre gånger utsetts till nordamerikanska proffsbasketligan NBA:s bäste defensiva spelare.

Nu ska 34-årige Dwight Howard ta Philadelphia 76ers till nya höjder, bekräftar hans agent Charles Briscoe för ESPN.

Men vägen till Philadelphia för den nykorade mästaren var inte rak. Omkring en timme efter att han klassats som så kallad free agent meddelade han på Twitter att han skulle stanna i Lakers.

"Jag stannar där jag hör hemma. Laker nation jag älskar er alla. Lila och guld blir aldrig gammalt".

Inlägget togs snart bort, innan beskedet om flytten offentliggjordes.

Howard blir ett tillskott för 76ers, som nysatsar med Doc Rivers som ny huvudtränare och med Daryl Morey som motsvarande sportchef. De har också bytt till sig Seth Curry, som är gift med Rivers dotter.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS