Sergio Agüero. Arkivbild.
Sergio Agüero. Arkivbild. Bild: Joan Monfort/AP/TT

Hjärtproblemen stoppar Agüero

Barcelonas stjärna Sergio Agüero missar månader av spel – på grund av ett hjärtfel. I helgen fördes han till sjukhus efter att ha fått rubbningar i hjärtrytmen.

ANNONS
|

Barcelonas anfallsstjärna Sergio Agüero blir borta från fotbollen i minst tre månader. Innan hans hjärtproblem är mer noggrant undersökta är han inte aktuell för spel, uppger den spanska klubben.

"Under de kommande tre månaderna kommer vi att utvärdera hur behandlingen av honom fortlöper för att avgöra hur hans återhämtning ska fortsätta", skriver Barcelona i ett uttalande.

33-åringen fördes till sjukhus i lördags efter att ha drabbats av arytmi, rubbningar i hjärtrytmen, under ligamatchen mot Alavés.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS