Efter 15 år på Manhattan köptes Henrik Lundqvist ut från kontraktet med New York Rangers. Nu hintar han på Twitter om att fortsätta karriären.
Efter 15 år på Manhattan köptes Henrik Lundqvist ut från kontraktet med New York Rangers. Nu hintar han på Twitter om att fortsätta karriären. Bild: Frank Franklin II

Henrik Lundqvist hintar om en fortsättning

Henrik Lundqvist verkar inte vara sugen på att lägga skridskorna på hyllan. En tweet i natt drog igång snacket om en möjlig fortsättning i NHL. ”Jag älskar fortfarande att tävla”, skriver han.

ANNONS
|

Förra veckan kom beskedet. Efter 15 år på Manhattan köps Henrik Lundqvist ut från kontraktet med New York Rangers.

LÄS MER:New York Rangers köper ut Henrik Lundqvist från kontraktet

LÄS MER:Henrik Lundqvists fantastiska hockeyresa – från Järpen till Manhattan

Henrik Lundqvist lämnade Frölunda för New York 2005 och har varit en gigant i klubben i drygt ett decennium.

Twittrade i natt: ”Vill fortfarande VINNA!”

Trots ett gediget CV saknar han dock en Stanley Cup-titel och efter beskedet har det spekulerats vilt om 38-åringens framtid.

Och under natten eldade Lundqvist själv på snacket med en tweet som hintar om att han är sugen på att fortsätta karriären i NHL.

”Jag älskar fortfarande att tävla. Jag älskar sporten och jag vill fortfarande VINNA!”, skriver han på twitter.

ANNONS

Tidigare har Carolina Hurricanes, Vegas Golden Knights och Washington Capitals nämnts som lag där Lundqvist kan fortsätta karriären.

LÄS MER:Sluta, Henrik – och låt fansen minnas landets bäste målvakt

LÄS MER:Profilerna om Lundqvist avsked i New York Rangers

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS