Real Madrids Cristiano Ronaldo gjorde hat trick i matchen mot Real Sociedad.

Hat trick från Ronaldo mot Real Sociedad

Christiano Ronaldo briljerade med ett hat trick i matchen mot Real Sociedad i La Liga, då hans Real Madrid värmde upp inför Champions League-matchen mot Paris Saint-Germain på onsdag. Matchen slutade 5–2.

|

Ronaldos formtopp är lovande för laget.

- Han har alltid den tanken. Han lever för det, för att göra mål, och i dag visade han med sina tre mål att man måste se upp för honom, säger Real-tränaren Zinedine Zidane efter matchen.

- Han kunde ha gjort ett eller två mål till, och det bådar gott inför onsdagen.

Spelet var inte perfekt, men laget ser ut att hitta en god form inför onsdagen. I första halvlek dominerade Real Madrid från första minuten, och vid halvtid ledde laget redan med fyra mål.

Lucas Vázquez gjorde matchens första mål för hemmalaget, och även Toni Kroos gjorde ett i matchen. Real Madrid har nu vunnit tre av de fyra sista matcherna i La Liga och en har slutat oavgjort. I de fyra matcherna har laget samlat på sig sammanlagt 18 mål. Med dagens hat trick har Ronaldo nu gjort elva ligamål under säsongen, varav sju under de senaste fyra matcherna.

Varken Gareth Bale eller Casemiro spelade mot Real Sociedad, utan sparade på krafterna inför onsdagens match.