"Har ni krismöte i Frölunda, eller?"

Veckans avsnitt av GP-sportens podcast, Fjärde perioden, handlar om Frölundas svaga start på säsongen. En start som får etablerade spelare som Nicklas Lasu och Joel Lundqvist att bli förbannade – dessutom reagerar Roger Rönnberg över ett ordval.

ANNONS
|

Att Frölunda inte börjat säsongen som många hade väntat sig har knappast undgått någon. Fyra förluster på de sex första tävlingsmatcherna är ett facit som är långtifrån godkänt och vad spelare och ledare hade förvänta sig av den regerande mästaren.

Ordet krismöte har figurerat flitigt kring Frölunda den senaste tiden. Något som även veckans avsnitt av GP-sportens podcast, Fjärde perioden, handlar om.

"Är det krismöte, eller inte, i Frölunda?".

Just ordet, krismöte, är något som får Roger Rönnberg att reagera. I podden hör du även lagkapten Joel Lundqvist och Nicklas Lasu om den minst sagt svaga säsongsstarten.

– Det är inte okej, absolut inte, säger Lasu.

ANNONS

– Vi måste börja vinna matcher, det går snabbt nu i början och självförtroende bygger du genom att vinna och spela bra, säger Lundqvist.

Förutom det får ni även lyssna på när Johan Rylander hjälper Roger Rönnberg med en lista på saker som måste bli bättre redan till nu på torsdag – då Linköping kommer till Scandinavium.

En förlust där för Frölunda ... ja, då är krismötet nära!

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS