Hanna Falk avslutar sin landslagskarriär

Hanna Falk, 31, tackar för sig. Skidprofilen berättar nu att hon avslutar sin landslagskarriär. ”Jag har fått uppleva så mycket med så många fina människor. Tack till alla som varit en del av denna resa”, skriver hon på Instagram.

ANNONS
|

Hon har tagit fyra segrar i sprint på världscupen där den senaste segern kom för tre år sedan. Men Hanna Falk har varit en del av det svenska skidlandslaget under många år och vunnit fyra SM-guld.

Men nu är landslagskarriären över.

”Jag har vunnit, förlorat, skrattat, gråtit, krigat, stått upp för mig själv och utvecklats på alla plan. Jag har fått uppleva så mycket med så många fina människor. Tack till alla som varit en del av denna resa”, skriver hon på Instagram.

Hanna Falk berättar dock att skidkarriären inte är över även fast hon har tackat nej till landslaget.

ANNONS

”Nu ska jag ta några lugna veckor och ladda om. Jag behöver utreda ryggen lite mer för att säkert veta att den håller framöver. Jag har alltid haft en ambition och dröm om att få prova på långlopp. Jag är nyfiken på hur bra jag kan bli på att staka och hoppas verkligen kunna sätta tänderna i det projektet nästa säsong”, skriver hon.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS