Turkiska landslagskaptenen hittad död efter jordbävningskatastrofen

Över 41 000 människor har rapporterats döda efter jordbävningskatastrofen i Turkiet och Syrien. En av dem är turkiska handbollslandslagets kapten Cemal Kütahya, som hittades i rasmassorna tillsammans med sin femårige son.

ANNONS
|

Jordbävningskatastrofen i Turkiet och Syrien har hittills kostat över 35 000 människor livet.

Nu meddelar internationella handbollsförbundet IHF att en av dem som hittats i rasmassorna är det turkiska handbollslandslagets kapten Cemal Kütahya.

32-åringen och hans femåriga son Çınar hittades döda tillsammans i rasmassorna.

Förutom sin roll som lagkapten i det turkiska handbollslandslaget var Kütahya också en del av landets beachhandbollslag, för vilket han blev skyttekung under EM 2021.

Kütahya har varit proffs i Rumänien men spelade nu i hemlandet för serieledaren Hatay Büyükșehir Belediyespor.

”Kondoleanser till Kütahyas familj och vänner och även till de allvarligt drabbade nationerna Turkiet och Syrien efter den här enorma och ofattbara tragedin”, skriver iHF i ett pressmeddelande.

ANNONS

LÄS MER:Kritiserade fansbostäderna från Qatar-VM skickas till Turkiet och Syrien

LÄS MER:Nya uppgifter om Christian Atus: Inte återfunnen

LÄS MER:Hatayspor drar sig ur turkiska ligan efter jordbävningskatastrofen

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS