Tobias Johansson. Arkiv.
Tobias Johansson. Arkiv. Bild: MICHAEL ERICHSEN

Tung seger för RIK – jumbon besegrade Skövde

Efter en tung säsongsstart tog RIK en viktig seger på måndagen när topplaget Skövde besegrades.

|

Redbergslids IK har haft en tuff start på säsongen och inför mötet med tabellfyran IFK Skövde låg laget sist i tabellen men endast en seger.

Det var dock RIK som inledde starkast och gick ifrån till ledning med 3-0. Gästande Skövde var dock snart ikapp och efter tio minuters spel var ställningen 4-4.

Hemmalaget RIK lyckades gå ifrån igen och vann halvleken med 12-8.

I andra halvlek gick Skövde snabbt ikapp och förbi RIK men hemmalaget hängde med och avslutningen av matchen blev en rysare. Det var till slut RIK som som stod som segrare och tog säsongens andra seger. Starkt bidragande till den var Tobias Johansson som stod för tio mål framåt för RIK.