Talangen förlänger med Alingsås

17-åriga Alexander Regen har fått sitt lärlingskontrakt rivet och belönas med ett tvåårskontrakt med Alingsås HK. – Jag trivs väldigt bra i Alingsås och gillar den träningsmiljö som finns här, säger gotlänningen i ett pressmeddelande.

ANNONS
|

Alingsås HK fortsätter att satsa på unga spelare och under säsongen har två spelare födda 2000 fått representera klubben. En av dem heter Alexander Regen och nu har han belönats med ett tvåårskontrakt.

– Jag trivs väldigt bra i Alingsås och gillar den träningsmiljö som finns här. Det här är helt klart det bästa alternativet att vara på under min gymnasietid, säger mittsexan från Visby som debuterar i U17-landslaget nästa vecka, säger han i ett pressmeddelande.

Tiden i A-laget har varit lärorik enligt den 17-åriga gotlänningen som nu alltså har ett kontrakt som sträcker sig över nästa säsong. – Jag har lärt mig oerhört mycket sedan jag flyttades upp i elitlaget. Det smäller mer, det är snabbare tempo, skickliga spelare och jag ser fram emot att fortsätta att utvecklas här.

ANNONS

Alexander Regen har även imponerat på Alingsås-tränaren Mikael Franzén.

– Alexander har med sin inställning tagit för sig mer och mer på våra träningar. Trots att han 00:a har han redan välförtjänt fått speltid i Handbollsligan och det är en spelare som kommer att föra AHK:s attityd in i framtiden.

ANNONS