Svackan allt djupare för Heid

Heid är inne i en tuff period för tillfället. Igår kom fjärde raka förlusten i ligan när laget förlorade borta mot Skövde.

|

Heid stod inför en tuff uppgift när man ställdes mot Skövde på bortaplan. Formen har svajat det senaste och laget kom till matchen med tre raka förluster. Förlustsviten skulle också förlängas till fyra matcher efter att Skövde visat sig vara för starka.

Heid började dock matchen bra och höll länge jämna steg med Skövde. Som närmast var laget ett mål bakom vid ställningen 9-8. Ställningen i halvtid var 16-12 vilket ändå betydde att ändå bara skiljde fyra mål inför den andra halvleken.

Heid följde med hyfsat bra även i den andra halvleken men vid ställningen 22-17 satte Skövdelaget i en högre växel. Där gjorde Skövde fem raka mål och stängde i och med det matchen.

Slutresultatet skrevs till slut till 34-23 vilket innebar fjärde raka förlusten för Heid. Förlusten betyder att laget ligger kvar på en åttondeplats i serien, fortsatt fem poäng ner till Eslöv. Eslöv som för tillfället har en match mindre spelad än Heid.