Sävehofs Alexander Westby inledde matchen starkt.
Sävehofs Alexander Westby inledde matchen starkt. Bild: DANIEL STILLER

Storseger för Sävehof

Sävehof-herrarna vann komfortabelt i kvalrundan till European League.

För motståndet stod A.H.C Potaissa Turda från Rumänien. En motståndare som skulle bli en enkel match för Partillelaget.

Alexander Westby satte tonen med fem tidiga mål och efter 13 minuter ledde laget med 11–6. En ledning som utökades till 24–10 efter första halvlek.

Till den andra halvleken växte avståndet bara mer och mer. Halvvägs in i andra halvlek var ställningen 34–14 och när matchen var över var ställningen 45–21.

En stabil start på säsongen för Sävehof. Returmötet spelas den 3 september i Rumänien.